"MEDISIN STUDENT SYNDROMET"

I dag avsluttet vi en uke med revmatologi(plager i ledd, muskler, senehinner med mer ). Et veldig interessant emne innenfor indre medisin som jeg hadde ønsket å lese mer enn 1 uke.

De var overalt et veldig gjennomført og flink departement (minus læreren vi hadde 1dag på sykehuset i Sopot), for ikke å snakke om sjenerøs. Gruppen fikk 2 esker med konfekt sjokolade for lærerne var så fornøyd med presentasjonene vi hadde forbredt til i går om beinskjørhet. Hurra, det er første gang på 5 år at vi har fått sjokolade på skolen.

 

Jeg må bare fortelle deg om en morsom ting jeg la merke til her i uken. Når vi sitter og lytter til en presentasjon og de sier "om du holder hånden bøyd i .....vinkel i 30 sekunder og det gjør vondt, da kan det være et symptom på.... sykdommen". Jeg som er litt mini hypokonder tester jo selvfølgelig direkte, og denne uken tittet jeg litt rundt meg og så flere som gjorde det samme.....Jeg kaller det herved "medisin student syndromet". hahahha :D

 

Jeg gleder meg til i kveld, da blir det PARTEY. Diana og Marianne som studerte og bodde her før har kommet på besøk denne uken, så jeg gleder meg veldig til å se de igjen. Men først blir det noen timer over bøkene.

housemd

5 kommentarer

VictoriaDesirée

16.jan.2009 kl.14:40

Sv: Takk for det! God helg til deg også. Så fin blogg du har. Du som er medisinstudent i utlandet burde sjekke ut bloggen til kusina mi: www.marthachristin.blogg.no hun studerer medisin i slovakia=)

Victoria

16.jan.2009 kl.14:40

Haha! Kjenner til det syndromet der!

Mari

07.feb.2010 kl.16:42

hei! Kom nettopp over bloggen din! Jeg ønsker å bli medisinstudent, men ikke før om 2.5 år - da jeg er ferdig med videregående utdanning. Jeg lurer litt på hvilke krav det er for å studere i utlandet. Hvor du studerer? Hvilket snitt du måtte ha.. :)

Hvis du ønsker å svare, så hadde det vært gøy!

CHOCOLATE SUSHI

07.feb.2010 kl.16:57

Mari: heisann, jeg holder på å svare på flere mailer, kommentarer etc i et lengre innlegg og håper å få svart innen 1-2uker =)

harre

09.sep.2010 kl.21:20

Ord deling fra en akademiker?

Skriv en ny kommentar

CHOCOLATE SUSHI

CHOCOLATE SUSHI

1, Bergen

Ambisiøs og målbevisst person som ønsker å dele med DEG; **hvordan det er å studere medisin i utlandet **gode oppskrifter, spesielt innenfor SUSHI **ting som er praktisk eller rett og slett bare GOOD for life **litt mote og shopping **trening **Har du noen spørsmål kontakt meg på: chocolate.sushi@live.no

Kategorier

Arkiv

hits