Naboen min er et PIANO GENI :S

Arrrrrj, ja nå kjennes det slik. Har vært på skolen siden tidelig i morges og kom hjem til at naboen spiller piano(ER) så det dirrer i veggene. Naboen min er et PIANO GENI, og det er fint å høre på av og til, men VEEEELDIG slitsomt når en kommer hjem etter en lang dag på skolen, eller våkner til det kl 09 på lørdag morgen. Han/hun er veldig flink, full respekt, men halla er de nødt å fostre opp det nye piano geniet i familien hver dag og med 2 forskjellige pianoer spillende samtidig????!!DAMN!

 

Vi begynte i dag et 3 ukers kurs i gynekologi og obstetrikk. Kjempe interessant syntes jeg, det dummer er bare at vi har andre eksamener(med 3 års pensum) som pediatri(barnelære) og kirurgi vi skal lese til samtidig.

Vi fikk virkelig smake på det polske skolesystemet siden "svake side" i dag; vi skal ha 40 praktiske timer på sykehuset med 4 forskjellige lærere utenom seminarier og lekture tid. Det ser sikkert bra og lett ut på papir, men når vi egentlig bør sitte og lese hele ettermiddagen og lærerne våre i tillegg bare kan visse dager og tider ettersom de jobber flere steder eller skal på ferie....da er det søren ikke lett.

Sånn, da har jeg fått klaget fra meg litt, på tide å sette seg ned med en god kopp te og bøkene.

cimg3213
Ishtar og jeg....etter X-antall timer på sykehuset..

cimg3209
Koffein og sukker
cimg3210
Jessica

3 kommentarer

Victoria

19.jan.2009 kl.19:53

Det hørtes grusomt ut! Får nesten dårlig samvittighet over tytingen min her..

Jessica

19.jan.2009 kl.22:48

All the people that claim I'm photogenic now finally have it proven. Beautiful.

Evelina

20.jan.2009 kl.10:51

du det är nån jäkel som spelar piano här med, fast sådär 08.00 på morgonen!gaaah

Skriv en ny kommentar

CHOCOLATE SUSHI

CHOCOLATE SUSHI

0, Bergen

Ambisiøs og målbevisst person som ønsker å dele med DEG; **hvordan det er å studere medisin i utlandet **gode oppskrifter, spesielt innenfor SUSHI **ting som er praktisk eller rett og slett bare GOOD for life **litt mote og shopping **trening **Har du noen spørsmål kontakt meg på: chocolate.sushi@live.no

Kategorier

Arkiv

hits