Livmoren - pudding - obstetrikk

Glemte nesten å fortelle dere at under obstetrikk undervisningen i dag hadde vi en lege som var i veldig godt humør. Han snakket mye om faget sitt, men også alt annet fra Obama til pudding og livmoren. Han sa for eksempel følgende for å beskrive livmoren; "have you ever felt something soft and warm that is pink? Do you like pudding? The cervix (livmoren) is just like pudding". Så kom han på seg selv at det kanskje ikke var en så veldig populær sammenlikning for alle.

Vi har denne og de 2 neste ukene obstetrikk og gynekologi på skolen. Utrolig spennende. Vi fikk i dag på undervisningen høre blant annet om hvordan de XXX måtene et barn kan bli født på og ble vist på flere forksjellige modeller(se bilde). Videre skal vi assistere på vanlige fødsler og keisersnitt.

 

Jeg får sette i gang å lage sushi...ja nå som vi snakker om gynekologi....hahha. Neida, Marco er på vei hit og jeg har bestemt meg for å overraske han med sushi til middag. =) God helg folkens =)

cimg3235
Her er en av modellene hvor vi øvde på hvordan en skal være klar til å ta imot barnet ved vanlig fødsel....believe me det er mange måter...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

CHOCOLATE SUSHI

CHOCOLATE SUSHI

0, Bergen

Ambisiøs og målbevisst person som ønsker å dele med DEG; **hvordan det er å studere medisin i utlandet **gode oppskrifter, spesielt innenfor SUSHI **ting som er praktisk eller rett og slett bare GOOD for life **litt mote og shopping **trening **Har du noen spørsmål kontakt meg på: chocolate.sushi@live.no

Kategorier

Arkiv

hits