En tøff dag på sykehuset....

I dag var Noor og jeg på barnesykehuset og undersøkte en del pasienter innfor eksamen. Jeg må bare si at det er så utrolig givende å få jobbe med barn, men på mange måter utrolig tøft.

Jeg var helt sliten og hadde vondt i hodet etter skiftet vårt, det er ikke bare bare og skulle snakke norsk, polsk og engelsk på en og samme gang, i alle fall ikke på en søndag. Hodet mitt jobbet i 5 gir etter vi gikk fra sykehuset, så jeg ringte Marco og ba han møte meg ved student hjemmet.

En sushi tallerken og en kopp cappuccino etter føler jeg meg i meget mye bedre form...nå er det virkelig nok sushi for en tid på meg. Jeg er begynt og blir redd for og "overdose on sushi"...om det er mulig da. :S

Tid for å sette seg ned med bøkene å lese noen timer innen legge tid.

Har du hatt en fin søndag?
Vi prøvde en ny kombinasjon i dag som jeg IKKE likte:
-ål, gullerot, advokado og noe mer... det er 4 biter på bildet, (2 på hver kant av tallerkenen)
-Ellers spsite vi "california", "rainbow", hosomaki med laks og "red dragon"
cimg3305

4 kommentarer

Anna Ekerot

01.feb.2009 kl.21:16

Mmm-mm-mmmmmmmm!Det ser helt underbart ut! :)

Victoria

01.feb.2009 kl.23:16

Så ut som skikkelig regnbue den tallerkenen der :)Så gøy at du trives på sykehuset!

Victoria

01.feb.2009 kl.23:51

SV: Barn assa, de forundrer meg stadig med hva de klarer og forstår. Takk for rådet, kommer nok til å bable høl i hodet på samtlige jobber med. De er alle er skikkelig spent hvordan det kommer til gå med meg der. Siden det er så "dystert" sted. Jeg får bare tenke at døden kan være frigjørende for pasienten, spesielt når det er så mye lidelse med i bildet. Lettere sagt enn gjort, men jaja :)

Karianne M.

02.feb.2009 kl.11:30

nam! sushii :D

Skriv en ny kommentar

CHOCOLATE SUSHI

CHOCOLATE SUSHI

0, Bergen

Ambisiøs og målbevisst person som ønsker å dele med DEG; **hvordan det er å studere medisin i utlandet **gode oppskrifter, spesielt innenfor SUSHI **ting som er praktisk eller rett og slett bare GOOD for life **litt mote og shopping **trening **Har du noen spørsmål kontakt meg på: chocolate.sushi@live.no

Kategorier

Arkiv

hits