DOBBEL YES - HALLA-DAMN-FREAKIN-LUYAH!!!!! :D :D :D :D :D

Oki, nå skal jeg prøve å skrive om en ting av gangen her før tankene mine løper fra fingrene mine. Jeg er for øyeblikket HOPPENDE GLAD, og hopper/danser rundt i stuen og Marco sitter og ler i sofaen.

Dagen begynte ganske vanlig, jeg stod opp 2 timer før skolen for å lese til den praktiske delen av pediatri(barnelære) eksamen jeg skulle ha i dag.

På skolen fikk vi være med på 2 gynekologiske operasjoner, spennende. Etter skolen gjorde jeg min praktiske eksamen. Først intervjuet jeg et barn og undersøkte alt fra ører til tær. Det er utrolig utfordrende ettersom lærerne mener at etter 4 ½ år i Polen SKAL vi å snakke polsk(noe jeg mener de har helt rett i), og polsk er langt i fra det letteste språket jeg har lært meg. Jeg kom frem til diagnosen ALL(acute lymphoblastic leukemia). HELDIGHVIS har den lille gutten utrolig god prognose og mye som snakker i hans favør for å bli helt frisk! Etter eksaminasjon satt jeg sammen med eksaminator som kryss forhørte meg i alt fra røntgen bilder til labratoriske resultater og behandlingsmetoder for forkjellige kreft og blødnings sykdommer til svulster med mer. Eksaminator var godt fornøyd, og jeg fikk karakteren 5 :D HURRA!

Marco og jeg drog etterpå til Sopot for en liten sushi lunsj, og fikk unnagjort en del ærend.

Da jeg kom hjem var kirurgi eksamen resultatet kommet opp på internett. JAAAAAAAAAAAAA, jeg som var helt sikker jeg hadde strøket. Oki, jeg fikk ikke 5 på den eksamen, MEN jeg stod!! HURRA!! Dobbel glede på en og samme gang :d Så nå blir det vin og film, og INGEN LESING resten av kvelden :D

happy face

PS: legger opp litt flere sushi combinasjoner senere :D

Én kommentar

Victoria

04.feb.2009 kl.11:49

Gratulerer med bestått eksamen!!

Skriv en ny kommentar

CHOCOLATE SUSHI

CHOCOLATE SUSHI

0, Bergen

Ambisiøs og målbevisst person som ønsker å dele med DEG; **hvordan det er å studere medisin i utlandet **gode oppskrifter, spesielt innenfor SUSHI **ting som er praktisk eller rett og slett bare GOOD for life **litt mote og shopping **trening **Har du noen spørsmål kontakt meg på: chocolate.sushi@live.no

Kategorier

Arkiv

hits