MITT FØRSTE KEISERSNITT

For en utrolig gøy og spennende dag. I dag assisterte jeg på mitt første keisersnitt. Kjempe gøy.
Etter å ha sett vanlig fødsel og keisersnitt er valget mitt på hvordan jeg skal føde(om jeg noen gang får barn)avgjort!

Etter operasjonen gikk vi(Ishtar og jeg) rundt på avdeling sammen med legen vår. Vi kjente på magen til høygravide kvinner; stilling til babyen, "høyden/størrelsen" på livmoren(etter så og så mange uker graviditet kan en faktisk måle utifra hvor fundus på livmoren sitter hvor mange uker sånn cirka kvinnen er gravid...se bildet lenger nede).

Deretter kjente vi på magen til nybakte mødre for å sammenlikne mot de gravide og se hvor mye livmoren trekker seg sammen første døgnet etc. KJEMPE INTERESASNT.

cimg3310a
Her assisterer jeg på mitt første keisersnitt...helt utrolig å få være med på :D
livmoren
Slik måler en høyden på livmoren...bildet er hentet fra google. For å lese mer om dette klikk in her

4 kommentarer

Charm

04.feb.2009 kl.15:26

Hvor langt ha du kommet i studiene?:)

Eli Kristin

04.feb.2009 kl.16:48

Åh, så spennende :D! Vil tro det var en veldig spesiell ting å være med på :).. Hva er det du studerer til å bli forresten? Jordmor?

Victoria

04.feb.2009 kl.17:04

Så gøy! Så hva syntes du var mest safe? Naturlig eller keisersnitt, synes de begge er så skumle på hver sin måte... Men hvis jeg får barn skal jeg være så neddopa at jeg ikke kjenner ting :P

Elisabeth

04.feb.2009 kl.21:09

Så utrolig rått.. Virker utrolig spennende med det du gjør ;-)Skikkert utrolig fantastisk også, å se et nytt liv komme ut til verden?

Skriv en ny kommentar

CHOCOLATE SUSHI

CHOCOLATE SUSHI

0, Bergen

Ambisiøs og målbevisst person som ønsker å dele med DEG; **hvordan det er å studere medisin i utlandet **gode oppskrifter, spesielt innenfor SUSHI **ting som er praktisk eller rett og slett bare GOOD for life **litt mote og shopping **trening **Har du noen spørsmål kontakt meg på: chocolate.sushi@live.no

Kategorier

Arkiv

hits