what happened to GLOBAL WARMING?!?!?

Da var enda en skoledag over. Jeg våknet til et ikke så pent syn i morges; det så ut som jeg hadde fått meg to tette slag mellom øynene. Derfore kan jeg konstantere at det er mulig å bli såååå trøtt at en får blå ringer rundt øynene, og ser ut som en krysning mellom en panda bjørn og et fight club medlem.

Å gå ut døren og nesten skli ut i spagat på grunn av nattens 30cm snøfall gjorde ikke starten på dagen veldig mye bedre. Hva skjedde med global varming liksom? Ikke det at jeg er for global warming..jeg syntes absolutt vi bør ta vare på jordkloden, MEN jeg er såååå klar for å ta på meg ballerinas, t-skjorte og jeans...vekk med UGS og store boble jakker.

Vi leser radiologi(alle mulige former for røntgen) denne uken. I sommer da jeg praktiserte på urologi avdelingen på Haukeland syntes jeg at radiologi var så spennende etter å ha møte med radiologene hver morgen. Av en eller annen grunn er det ikke like spennende nå som vi sitter og ser på bilde etter bilde etter bilde for å diagnostisere en pasient....jeg liker bedre å treffe pasienten og derfra sette en diagnose.
cimg1038
På vei hjem fra skolen =)
cimg1041

Denne bakken ser ikke bratt ut, men her aker hele nabolaget, så i morgen tidelig er denne bakken=rutsjebane
cimg1037
På vei til skolen...ble litt feil rekkefølge dette her... =)
Ønsker deg en toppen dag, jeg har en laaang date med bøkene så vi blogges :D

2 kommentarer

Silje Ulv

17.feb.2009 kl.14:51

Jeg synes du ser nydelig ut, kjære! :) Vi har også snø i Oslo... Drittlei...Denne videoen her fikk meg i hvert fall i litt bedre humør: http://www.tv2underholdning.no/manshow/article2566563.eceMåtte den gjøre det samme for deg :) Love youxoxo

Marco

18.feb.2009 kl.01:58

Der var det ikke så mye snø egentlig. rundt her jeg bor er det vel godt over 1 meter overalt.

Skriv en ny kommentar

CHOCOLATE SUSHI

CHOCOLATE SUSHI

0, Bergen

Ambisiøs og målbevisst person som ønsker å dele med DEG; **hvordan det er å studere medisin i utlandet **gode oppskrifter, spesielt innenfor SUSHI **ting som er praktisk eller rett og slett bare GOOD for life **litt mote og shopping **trening **Har du noen spørsmål kontakt meg på: chocolate.sushi@live.no

Kategorier

Arkiv

hits