I'm a "TO DO IT LIST" kind of girl :D

Heisann, ble lite blogging i går ettersom jeg planlagte de neste 4månedene. For meg er 5 året på medisin studiet desidert det mest krevende så langt i utdanningen. Vi har flere eksamener med 2 og 3 års pensum. Jeg er heldigvis ferdig med en del av de allerede, men en god plan med gode, men realistiske mål må til for å få struktur på alt som skal bli gjort fremover.

Forrige uke da jeg leste til pediatri muntlig eksamen satt jeg mitt sosiale liv "på vent" og derfor er "to do listen" min ved siden av skolen blitt over 1 A4 side lang....! Jeg anbefaler deg om du har "mange jern i ilden" og har mye å tenke på og mye du må få gjort, skriv det ned på en "to do" liste, etter hva du vil prioritere først etc. Slike lister hjelper meg hver dag, og hver gang jeg skal reise noe sted. De er virkelig gull verdt. Jeg bruker enten word eller excel for å lage slike lister, du kan se et eksempel her. Jeg har i dette eksempelet dager loddrett og uker vannrett.
cimg3526
Her er 2 bøker(for ett av eksamens fagene mine) jeg har planer om å bli ekstremt gode venner med de neste månedene =)

2 kommentarer

Lone

24.feb.2009 kl.15:13

Jessufader, den ene boka var ikke akkurat tynn:P

Lone

24.feb.2009 kl.21:22

SV; Haha, god(!) plan!;P

Skriv en ny kommentar

CHOCOLATE SUSHI

CHOCOLATE SUSHI

0, Bergen

Ambisiøs og målbevisst person som ønsker å dele med DEG; **hvordan det er å studere medisin i utlandet **gode oppskrifter, spesielt innenfor SUSHI **ting som er praktisk eller rett og slett bare GOOD for life **litt mote og shopping **trening **Har du noen spørsmål kontakt meg på: chocolate.sushi@live.no

Kategorier

Arkiv

hits