MAIL FRA EN MOTE EKSPERT ang Le Chameau vs Hunter :P

Heisann, da var jeg på plass og tilbake i Gdansk. Egentlig ok å være tilbake til egen leilighet, men skikkelig kjedelig å reise fra familien. :( Nå har jeg jobb, og en drøss med prosjekter som venter på meg her, blant annet å skrive en "essay" fra to emner innenfor hematologi siden jeg var vekke fra skolen på fredag. En ny skoleuke med nutrition(lære om hvordan en skal spise "riktig") begynner i morgen så her er det bare å sette i gang :D

 

PS: husker du for en tid tilbake da jeg skrev om Le Chameau vs Hunter sjøstøvler? Du kan lese innlegget HER. Jeg ble i helgen kontaktet av en mote ekspert på mail som syntes det var veldig kjekt jeg hadde skrevet innlegget og skrev blant annet at Hunter var in for 3 år siden og at Le Chameau er et ?up & coming? merke i mote og fashion. Jeg har lagt til litt NY info jeg fikk fra han i mailen. Det er verdt å ta en titt HER.

Han skrev til slutt; Vil bare avslutningsvis takke deg for at du bidrar med oppvakte meninger om mote, og håper du fortsetter med det.
gummistvlersko535881b
la chameau2
De er elegant, stilig og fantastisk å ha på foten :D

12 kommentarer

Maiken

08.mar.2009 kl.21:19

sv: hehe :) jaa, likte den parfyme flasken ;) og det beste var at den luktet enda bedre! Nå er det jo ikke lenge til våren og sommeren da, så det blir jo bra!Stilige støvler!

Victoria

08.mar.2009 kl.22:07

Så utrolig bra fashion sense du har da! Så gøy det må være å få en sånn mail :DDe selger Shape - up på den lokale ICAen min, så jeg kan godt plukke med meg et eksemplar og sende det nedover hvis du vil veldig gjerne ha et eksemplar ;)

Martine

08.mar.2009 kl.22:52

Så kult! :D

Karianne M.

08.mar.2009 kl.22:55

jeg skal kjøpe meg et par kule støvler :P

Therese

08.mar.2009 kl.23:33

Jeg har vurdert flere av de støvlene faktisk.. Men endte opp med noe heeelt annet.. hehe.. LaCoste-støvler:)sv: Det går heldigvis stort sett alltid et nytt fly:)

sandra

09.mar.2009 kl.09:16

Tusen takk :):) :)Har du hatt en fin helg???

Victoria

09.mar.2009 kl.23:46

SV: Kansje det hadde vært litt morsomt, en god gammeldags byttehandel :P Men jeg vet ikke hva det skulle ha vært da...

Victoria

09.mar.2009 kl.23:50

Men husk at bladet har greid å dele opp treningsopplegget i fire deler som blir publiser i hvert sitt nummer. Ikke det at det er stress for meg, men bare sånn at du er klar over at ikke hele opplegget er i bladet. Hvis det var det var grunnen til at du hadde lyst til å kjøpe bladet lism :)

Marius

06.apr.2009 kl.23:04

Le chemau finner man blant annet på Retro i Bergen om man ønsker å kjøpe seg et par! :) (Litt reklame!)Le Chemau støvlene til herre er forøvrig også konge!

mittegetrom

15.nov.2009 kl.01:45

Jeg er ingen moteekspert, men jeg har vært på støveljakt på nettet idag, og Le Chameau ser så gode ut! Leste det forrige innlegget, om at eneste minus for deg var at de var litt vide i leggen. Det er en fordel for meg, tror jeg, men for dem med smalere legger, har det kommet en ny variant, Iris 2. Den har ikke kommet i så mange farger enda, men det skulle komme mer til våren. Veldig pen å se på er den også!

i d a

25.des.2009 kl.03:26

Jeg fikk støvler fra Le Chemau av mamma til jul, men tror jeg vil bytte dem i et par Hunter. Hva syns du jeg burde gjøre?

Andrea pedersen

05.apr.2010 kl.10:31

Digger Le chameau, og skal nå kjøpe par nr to. Hunter synes jeg er kjedelige i forhold, forresten fin blogg:) LOve

Skriv en ny kommentar

CHOCOLATE SUSHI

CHOCOLATE SUSHI

0, Bergen

Ambisiøs og målbevisst person som ønsker å dele med DEG; **hvordan det er å studere medisin i utlandet **gode oppskrifter, spesielt innenfor SUSHI **ting som er praktisk eller rett og slett bare GOOD for life **litt mote og shopping **trening **Har du noen spørsmål kontakt meg på: chocolate.sushi@live.no

Kategorier

Arkiv

hits