ny skoleuke med HEMATOLOGI, og film anbefaling

Heisann, i morges trente Ishtar, Anna, Amara og jeg. Utrolig deilig å trene tidelig på morgenen å ha resten av dagen fremfor seg. En føler seg til og med mer opplagt og våken på skolen. =)

Vi startet andre uke med hematologi(lære om blødningssykdommer, blodkreft med mer)i dag. Jeg fikk gjøre beinmargs aspirasjon på en pasient som er under cellegift behandling. Grunnen til at det ble gjort beinmargs aspirasjon i denne pasientens tilfelle var for å se hvordan pasienten har respondert til behandlingen. Hematologi er et utrolig spennende fag, men også utfordrende, og til tider veldig vanskelig.

Jeg får sette meg ned med bøkene og lese litt her nå.

PS: Anna og jeg så "The Curious case of Benjamin Button" med Brad Pitt i helgen. Kjempe bra film syntes jeg. Har du sett den?Her kan du se traileren.


6 kommentarer

♥ Linn Elisabeth ♥

16.mar.2009 kl.16:30

Har ikke sett den nei, men takk for tips :)Ha en fin dag søtnos! :):)

Anna Andrea

16.mar.2009 kl.17:02

Har ikke sett den, men har hørt den er bra, så skal nok se den snart:) Takk for tips:) Har den butikken en nettside?:) Må nesten sjekke ut med engang:)

Stine Michell

16.mar.2009 kl.17:15

Hei :)Jeg har ikke hatt tia til skive til deg etter jeg fikk pakken.men tusen takk, kjempe godt godteri :)Det er ikke lenge igjen før alt e spist opp (a)Tusen takk igjen, å koslii at i vannt :)
Jøsses, går det ann å ha blodkreft også? :S

Therese

16.mar.2009 kl.18:16

Den filmen er nydelig! Syns det er stilig at du studerer medisin i utlandet.. Kan tenke meg det er ganske utfordrene og tøft til tider ja:)

sandralura

16.mar.2009 kl.20:14

ja har sett den:O) likte den kjempe godt..annerledes og spesiell film..den fanget meg:)

Skriv en ny kommentar

CHOCOLATE SUSHI

CHOCOLATE SUSHI

0, Bergen

Ambisiøs og målbevisst person som ønsker å dele med DEG; **hvordan det er å studere medisin i utlandet **gode oppskrifter, spesielt innenfor SUSHI **ting som er praktisk eller rett og slett bare GOOD for life **litt mote og shopping **trening **Har du noen spørsmål kontakt meg på: chocolate.sushi@live.no

Kategorier

Arkiv

hits