11 uker til SOMMER FERIE :D

Heisann. Har du hatt en fin dag? Jeg har hatt en super lang dag. Vi hadde først leksjoner i hematologi på sykehuset, deretter drog Anna og jeg til Masala og spiste indisk mat. På kvelden hadde vi leksjoner i medisin- og apotekslære.

Jeg gruer og gleder meg til de neste 11 ukene. Om 11 uker er 5 året på medisin over og sommer ferien begynner, men før den tid er det MASSE MASSE skolearbeid, lange skoledager, prøver og eksamener. Tenk 11 uker, på en måte håper jeg de blir lange som et helt år, men på den andre siden gleder jeg meg sånn til sommeren at jeg jeg håper de flyr forbi. Jeg får sette meg ned med en stor god kopp te, skolebøkene og jobbe mot målet. I morgen tidelig blir det trening igjen. Gleder meg =)

2 kommentarer

Anna Andrea

17.mar.2009 kl.19:57

Gleder meg masse til sommerferien:) Sv: Oj gjett om jeg skal kjøpe soyablader, det er jo skikkelig fresht med forskjellige farger:) Hvilke farger finnes de bladene i?:)

sandralura

17.mar.2009 kl.20:08

HERLIG! det høres ikke så skrekkelig lenge ut med 11 uker..det er jo SNART:O) hvordan ligger du an i forhold til eksamene da? om du har oversikten og føler at du har roen på de fleste fag..er det jo ingeting å frykte:O) jeg selv skal ha litt for mange års prøver neste uke..gruer meg litt, men da ser i i hvertfall hvordan jeg ligger an:)

Skriv en ny kommentar

CHOCOLATE SUSHI

CHOCOLATE SUSHI

0, Bergen

Ambisiøs og målbevisst person som ønsker å dele med DEG; **hvordan det er å studere medisin i utlandet **gode oppskrifter, spesielt innenfor SUSHI **ting som er praktisk eller rett og slett bare GOOD for life **litt mote og shopping **trening **Har du noen spørsmål kontakt meg på: chocolate.sushi@live.no

Kategorier

Arkiv

hits