WHAT WHAT WHAT????

God morgen alle morgenfugler, jeg trodde ikke mine egne øyner da jeg stod opp til full snø storm i dag??!!!! Det har jo vært vår stemning her i flere dager nå :S Jeg må innrømme at jeg er pitte litt sjalu på kjæresten som for tiden har 26-30C daglig, og sitter på stranden og leser til sin neste simulator session. Blir kjekt når vi skal til Afrika snart, jeg kommer til å se ut som "casper the ghost" ved hans side :D :D

I dag er jeg er "tidelig" oppe for å skrive essay i 2 emner innenfor hematologi ettersom jeg var vekke 1 dag fra skolen da jeg reiste til Norge. Det er obligatorisk fremmøte hver skoledag her i Polen, om det er bra eller ikke har jeg både med- og motargumentasjoner til. Jeg får sette i gang å skrive før skoledagen tar fatt. Ønsker deg en fin dag =)
cimg3786

Follow chocolatesushi

4 kommentarer

Ane

19.mar.2009 kl.10:18

Ska si du er flittig!!! :D

Martine

19.mar.2009 kl.10:49

OI - har dere obligatorisk oppmøte hver dag.. Det hørtes litt stress ut! Vi har egentlig veldig lite obligatorisk.. Praksis er såklart oligatorisk, noen kurs er det - også pbl da. men jeg ser at det kan være fordeler med obligatorisk også - da blir man jo tvunget til å henge med fra starten avHvor i afrika skal dere?

Sunniva Sætre

19.mar.2009 kl.12:30

Du er flink! :-) heheMen høres ganske stress ut.Håper du får en fin dag også ;*

jenny

19.mar.2009 kl.14:00

i love ur blog and pics too:pomg,i read a photo which was taken in china right?im from shanghai,china..so i can't c what u write in ur blog,but i can guess from ur pics.u?where r u from?

Skriv en ny kommentar

CHOCOLATE SUSHI

CHOCOLATE SUSHI

0, Bergen

Ambisiøs og målbevisst person som ønsker å dele med DEG; **hvordan det er å studere medisin i utlandet **gode oppskrifter, spesielt innenfor SUSHI **ting som er praktisk eller rett og slett bare GOOD for life **litt mote og shopping **trening **Har du noen spørsmål kontakt meg på: chocolate.sushi@live.no

Kategorier

Arkiv

hits