IKKE bland paracetamol og alkohol!!

Heisann bloggen =) Vi leser "allerology" på skolen denne uken. Læren om allergi, hypersensitivitet med mer. Helt ok kurs, ikke det mest spennende, men viktig ettersom det er veldig greit å vite hvordan man behandler anaphylaktisk sjokk etc. Nå skal jeg sette meg ned med en kopp kaffe og sjokolade- og banankake(som Anna har bakt), og skrive et foredrag for kveld klassen vi har i apoteks og medisin lære. Anna og jeg skal snakke om hvilken effekt det har på kroppen når du blander paracetamol og alkohol. WARNING-WARNING: Det er veldig skadelig for leveren!!!!
cimg3941

2 kommentarer

Iris - glade dager

24.mar.2009 kl.18:05

Da veit jeg det. Ikke det at jeg pleier å gjøre det, men husker i fjortis-tida hvor alle tok paraceter når de drakk for å bli fullere. Dumme greier.

malina

24.mar.2009 kl.18:21

Nam, så godt ut! Lykke til med foredraget :)

Skriv en ny kommentar

CHOCOLATE SUSHI

CHOCOLATE SUSHI

0, Bergen

Ambisiøs og målbevisst person som ønsker å dele med DEG; **hvordan det er å studere medisin i utlandet **gode oppskrifter, spesielt innenfor SUSHI **ting som er praktisk eller rett og slett bare GOOD for life **litt mote og shopping **trening **Har du noen spørsmål kontakt meg på: chocolate.sushi@live.no

Kategorier

Arkiv

hits