HAR DU ALLERGI???

Heisann bloggen,

I dag var nest siste dag med Allerology på skolen. Vi fikk teste om vi hadde noen allergier (noe jeg ikke hadde), og sjekke lung kapasiteten vår etc. Utenom det var det vanlige leksjoner med undervisning og en del pasient intervju.

Da jeg kom hjem fra skolen hadde Marco laget deilig middag, og vi så ferdig en film jeg skal skrive mer om snart. Nå har Marco nettopp satt seg i en taxi til flyplassen, og det er tid for meg å lese lese lese. Åååå jeg gleder meg sånn til påske ferie om litt over 2 uker, for da blir det AFRIKA TUR. :D
foto0187
Armen til en medstudent, vi testet for; støv, pollen, forksjellige frukter etc

6 kommentarer

Mia Bakken Olsen.

26.mar.2009 kl.16:25

Det der har jeg også gjort.. og vi fant ut at jeg var alergisk mot pollen og burot :O

Victoria

26.mar.2009 kl.16:31

Aldri tatt en allergitest. Men jeg ganske sterke symptomer ved bjørksesesongen og når jeg spiser kiwi og enkelte melontyper...Kjipt at kjæresten din dro da, men lykke til med all lesingen!

Victoria

26.mar.2009 kl.16:45

SV: Neida, antihistaminer er null stress. Har litt legekontakter her og der ;)

Martine

26.mar.2009 kl.18:26

Da er du heldig! Fikk plutselig sterk pollenallergi forrige sommer jeg - det er jævlig! Også er jeg allergisk mot insektstikk..Det er bra du har noe å glede deg til - da kommer man seg gjennom noen uker med masse lesing..

Martine

26.mar.2009 kl.23:34

Hmm - er det det samme som "vaksinasjon" mot allergi? Som man må ta over flere år? Skal i hverfall be om å få prøve noen andre allergimedisiner - de jeg brukte fungerte i hvertfall ikke optimalt! Kjedelig når noe av gleden med sommeren går bort i nysing og kløing..

Martine

26.mar.2009 kl.23:34

Tusen takk foresten :)

Skriv en ny kommentar

CHOCOLATE SUSHI

CHOCOLATE SUSHI

0, Bergen

Ambisiøs og målbevisst person som ønsker å dele med DEG; **hvordan det er å studere medisin i utlandet **gode oppskrifter, spesielt innenfor SUSHI **ting som er praktisk eller rett og slett bare GOOD for life **litt mote og shopping **trening **Har du noen spørsmål kontakt meg på: chocolate.sushi@live.no

Kategorier

Arkiv

hits