en GOD LÆRER er essensielt!

I dag startet vi et 3 ukers kurs i infeksjon sykdommer(HIV/AIDS, tuberkulose, malaria, salmonella, tyfoidfeber etc etc). Interessant kurs og enn så lenge gode lærere. Alt blir så mye mer interessant med en lærer som involverer studentene, har gode eksempler, historier, sørger for å lære fra seg samtidig som han/hun skaper forståelse hos studenten.

Solen skinner, fuglene kvittere, og jeg må bruke hele dagen foran bøkene - again! Ønsker deg en fin dag, vi blogges =)
malarialifecycle

2 kommentarer

Victoria

30.mar.2009 kl.13:41

Det hørtes kjempespennende ut! Kunne lett å tenkt meg å lære mer om det. Selv om tanken på å jobbe på en infeksjonspost ikke den mest fristende...Lykke til med lesingen og kom deg i seng til en fornuftig tid!

Trond

30.mar.2009 kl.16:03

Meget sant, og du har vel sikkert også opplevd som meg (Studerte medisin i Ungarn) at det er noen lærere som i tillegg har helt råtten engelsk at vi faktisk måtte gå over på vår gebrokken ungarsk (eller polsk for din del) for å kunna forstå mer i timene.Har noen professorer/lærere som inspirerte stort, og de husker man alltid godt senere også. Lykke til med infeksjonskurset :)

Skriv en ny kommentar

CHOCOLATE SUSHI

CHOCOLATE SUSHI

0, Bergen

Ambisiøs og målbevisst person som ønsker å dele med DEG; **hvordan det er å studere medisin i utlandet **gode oppskrifter, spesielt innenfor SUSHI **ting som er praktisk eller rett og slett bare GOOD for life **litt mote og shopping **trening **Har du noen spørsmål kontakt meg på: chocolate.sushi@live.no

Kategorier

Arkiv

hits