eksamen og den store kake-bake-dagen :D

Heisann,

Har du hatt en fin dag? Jeg har hatt en super lang, og slitsom dag. Først leksjoner i infeksjons medisin og deretter eksamen i radiologi(røntgen). En utrolig vanskelig eksamen :( Nå kommer snart en masse jenter fra gruppen/klassen over til min leilighet, vi har alle bakt forksjellige saker. Legger selvfølgelig opp bilder siden, men nå må jeg rydde og vaske litt her :D Vi blogges.
d

6 kommentarer

Victoria

31.mar.2009 kl.19:37

Så dårlig gjort av skolen å legge opp leksjoner og så eksamen. Da hadde nok jeg vært tidenes surteunge.. Kos deg med jentene dine og kaker i kveld da ;)

Ane

31.mar.2009 kl.19:49

Driver dere med sånn avansert baking som du har bilde av? I så fall tar jeg hatten av for deg! :D

Martine

31.mar.2009 kl.20:22

Åhh - så godt dere koser dere litt etter en så fæl dag! :D Gleder meg til å se bilder av alle godsakene! Håper eksamen gikk bra selv om den var vanskelig da!

Eli Kristin

31.mar.2009 kl.22:08

Hørtes ut som en fin avsluttning på en ellers så strevsom dag ja.Dagen min har vært ganske bra. Startet med å nesten forsove meg. Så sto jeg ute i pissregn og kald vind i flere timer å lagde, Landart. Etter det havnet jeg på skolen der jeg satt å gjorde etterarbeidet på landarten. Siden så har jeg bare vært hjemme på hybelen, det pissregner enda, og jeg har ikke funnet viljen til å gjøre noe som helst :) !

VictoriaDesiree

01.apr.2009 kl.03:42

Håper det gikk bra på eksamen:)

sandralura

01.apr.2009 kl.08:05

Love kaken skulle jeg gjerne ha smakt!! Mor bakte to kaker i går så jeg har kost meg med til frokost..haha ikke den optimale frokosten,men av og til er det herlig å bare spise det en vil:O)Håper du får en super onsdag!!

Skriv en ny kommentar

CHOCOLATE SUSHI

CHOCOLATE SUSHI

0, Bergen

Ambisiøs og målbevisst person som ønsker å dele med DEG; **hvordan det er å studere medisin i utlandet **gode oppskrifter, spesielt innenfor SUSHI **ting som er praktisk eller rett og slett bare GOOD for life **litt mote og shopping **trening **Har du noen spørsmål kontakt meg på: chocolate.sushi@live.no

Kategorier

Arkiv

hits