THIS IS ME NOW, status localis fra POLEN og medisin studiene...

Heisann kjære leser,

Vi har begynt en med et nytt fag på skolen denne uken; neurologi. Interessant fag og en del nytt å lære. Gruppen min hadde en overentusiastisk øvelses lærer på sykehuset i dag, vi fikk derfor gå igjennom en detaljert undersøkelse av en pasient på 1 ½ time...alle reflekser, nerver and u name it ble sjekket.

Tiden fremover kommer til å bli utrolig travel. Jeg kommer til å oppdatere bloggen så ofte jeg kan, men det blir enda mer lesing enn vanlig. Jeg vet jeg har skrevet i 2 uker nå at jeg skal poste et innlegg om det "å studere medisn i utlandet". Jeg SKAL, men jeg har masse fakta å komme med, og jeg vil det skal være kvalitet. Fra den tiden jeg startet bloggen min har jeg alltid prøvd å tenke kvalitet fremfor kvantitet. Innlegget kommer, det må bare jobbes en del med det, håper det er forståelse for dette fra dere som har henvendt dere på mail med spørsmål om medisin studier. Jeg lover dere spørsmål kommer til å bli svart på i innlegget.

Ellers, vil jeg takke for kommentarer om at dere liker innlegg som "ukens ordtak" og blir innspirert av "outfit" innlegg og liker sushi kombinasjoner med mer. Det er alltid gøy å få positive tilbakemeldinger. Tusen takk til DU som leser bloggen min og til DEG som kommenterer, jeg blir utrolig glad for det.:D Har du noe du vil jeg skal skrive mer eller mindre om er det bare å gi meg en lyd ;-)

Bøkene skriker mildt sagt etter meg, vi blogges :D Ønsker deg en TOPPEN UKE =)
cimg2053
Snaaart er det SOMMER FERIE

3 kommentarer

Karolina

11.mai.2009 kl.21:13

Studerer du medisin? :D Åhh, er det ikke mange norsker som gjør det i polen? :D

Hanne

12.mai.2009 kl.10:13

Så spennende å studere i utlandet:) Jeg kan ikke så mye om medisin selv, men jeg jobber i et medisinsk-teknisk selskap, veldig spennende!

.

12.mai.2009 kl.21:04

Gleda meg til det innlegge e ferdig :) men eg venta tolmodig, e heilt enig med deg; kvalitet, forran kvantitet ;) Kan ikkje du seie litt om sånne praktiske ting og? sånn som feks korleis det fungerar med lånekassen, og bolig å sånn? og om forkjellar i skulesystemet, mtp feks disiplin o.l ( vurdera jo å kansje reise til utlande å studere medisin sjøl, so eg e veeeldig nysgjerrig:P) Syns bloggen din e veldi fin sånn so den e no eg :)

Skriv en ny kommentar

CHOCOLATE SUSHI

CHOCOLATE SUSHI

0, Bergen

Ambisiøs og målbevisst person som ønsker å dele med DEG; **hvordan det er å studere medisin i utlandet **gode oppskrifter, spesielt innenfor SUSHI **ting som er praktisk eller rett og slett bare GOOD for life **litt mote og shopping **trening **Har du noen spørsmål kontakt meg på: chocolate.sushi@live.no

Kategorier

Arkiv

hits