14 dager og det er SOMMERFERIE! :D

Labratory diagnostics er nesten som å lese gresk...det føles som at professoren (som er super entusiastisk) står i 10 etasje og jeg i 1, og jeg ikke "hører"/forstår hva han prøver å lære meg...jaja man kan ikke like alle fag og flaks er det. Da hadde en jo måtte spesialisert seg minst til 70års alderen! Nyheten jeg stod opp til i går morges, og som jeg skrev om i går ang Air France flyet gjør ikke ting så mye lettere, det blir så nært "hjem".

Nei, nå får jeg tenke litt positivt her. Snart er det sommerferie, og jeg har masse spennende jeg gleder meg til i sommer :D Håper du har hatt en fin dag =) SMIIIILLLLL FRA MEG :)))))
PS: om du vil lese litt om Spania har jeg en blogg anbefaling å komme med trykk HER
sans3livet1

3 kommentarer

Silje

02.jun.2009 kl.16:13

gleder meg til ferie :D

Victoria

02.jun.2009 kl.17:34

sv: Hehe, jeg er egentlig liten lesehest :)Gleder meg skikkelig til sommerferien, selv om jeg ikke har de store planene. Bare to uker igjen nå!

Hanne

02.jun.2009 kl.17:35

Så deilig med sommerferie snart:) Sommer er herlig, mye å glede seg til!

Skriv en ny kommentar

CHOCOLATE SUSHI

CHOCOLATE SUSHI

0, Bergen

Ambisiøs og målbevisst person som ønsker å dele med DEG; **hvordan det er å studere medisin i utlandet **gode oppskrifter, spesielt innenfor SUSHI **ting som er praktisk eller rett og slett bare GOOD for life **litt mote og shopping **trening **Har du noen spørsmål kontakt meg på: chocolate.sushi@live.no

Kategorier

Arkiv

hits