STUDY, SUSHI, lesing, lunching....

Heisann,

Har du hatt en fin dag? Etter skolen i dag drog Noor og jeg inn til gamle byen og spiste lunsj på La trava. Noor er bare så morsom, en jente med godt humør, god humor og omtenksom. =)

Det første jeg gjorde da jeg kom hjem var å slå opp i x antall nettaviser for å se om det er noe nytt om Air France flyet som forsvant natt til mandag på vei fra Rio til Paris...men ingen gode nyheter er å finne. Det er mange teorier, flere spekulasjoner og enda flere ubesvarte spørsmål. VG.NO følger saken fortløpende og du kan følge med på deres internettside HER.

I kveld skal jeg lage masse sushi med Anna og deretter skal vi lese enda mer labratory diagnostics. Sushi bilder og eventuelt en kombinasjon kommer selvfølgelig i kveld eller i morgen ;-)

Hilsener fra Polakoland =)
foto0217
søte Noor =)

6 kommentarer

HappyClap

03.jun.2009 kl.19:25

Huff ja, det er helt fryktelig det som har skjedd med flyet... jeg blir skikkelig lei meg på alle de pårørendes vegne... huff..

Hanne

03.jun.2009 kl.20:31

Du må jo bli veldig sunn med tanke på all den sushien du spiser:) Det jo være noe av det sunneste man kan spise? Håper du har en fin kveld med lesing og venner:)

Madelén

03.jun.2009 kl.20:35

Hele greiene er bare rart, et fly kan jo ikke bare forsvinne! :O

Victoria

03.jun.2009 kl.20:45

DEt blir spennende å se om de finner hva som hendte. Kos deg med lesingen. Blir litt inspirert av at du alltid sitter med bøkene :Dsv: Det går greit. Er ca halveis, tar resten i morgen. Så satser jeg på å få en rolig morgen på fredag med å bare levere oppgaven før jobb :D

Trond

03.jun.2009 kl.21:08

Sv: Jo takk, meget fornøyd selv! ;) Og værsågod, bare hyggelig å hjelpe, ja, ihvertfall forsøke å hjelpe som i dette tilfelle ;) Håper de uante planene løser seg!Akkurat kommet hjem fra sushibesøk i Stavanger selv nå, mmmm, mett... :) Ha en fortsatt flott dag i østblokkland :)

sandralura

04.jun.2009 kl.08:45

jg vil også ha sUSHI!!!

Skriv en ny kommentar

CHOCOLATE SUSHI

CHOCOLATE SUSHI

0, Bergen

Ambisiøs og målbevisst person som ønsker å dele med DEG; **hvordan det er å studere medisin i utlandet **gode oppskrifter, spesielt innenfor SUSHI **ting som er praktisk eller rett og slett bare GOOD for life **litt mote og shopping **trening **Har du noen spørsmål kontakt meg på: chocolate.sushi@live.no

Kategorier

Arkiv

hits