STUDIE TEKNIKK - MIND MAP :P

Hei og hopp,

Siste skoledag er unnagjort og det er en deilig følelse selv om det fremdeles er noen eksamener i juni før hjemreise til kjære Norge. Jeg sitter her foran bøkene og prøver og lese, det er søren ikke lett. Finnes minst 10 andre ting jeg heller skulle gjort som å kos med M, lese legevkat-håndboken(ja det er studier, men det er gøy...nå leser jeg til labratory diagnostic eksamen...), lest mote magasiner, sett en god film, lest blogger, shoppet...jada, listen er laaang.
Nei, Noor og Anna kommer hit snart, vi skal gjennomgå noen seminarier, så det gjelder å tvinge litt informasjon inn i hodet, dermed BASTA!
Har du planer for kvelden, jeg lever i håpet om en eventuell sushi middag :D
study map

Én kommentar

Hanne

05.jun.2009 kl.18:00

Du er jammen flink som leser på en fredag kveld:) Her blir det en god middag, og store mengder godis. Ellers bare slappe av:) Håper du får en fin kveld, og at det blir sushi:)

Skriv en ny kommentar

CHOCOLATE SUSHI

CHOCOLATE SUSHI

0, Bergen

Ambisiøs og målbevisst person som ønsker å dele med DEG; **hvordan det er å studere medisin i utlandet **gode oppskrifter, spesielt innenfor SUSHI **ting som er praktisk eller rett og slett bare GOOD for life **litt mote og shopping **trening **Har du noen spørsmål kontakt meg på: chocolate.sushi@live.no

Kategorier

Arkiv

hits