THUMBS UP for aktive NORDMENN!

Hei og hopp,

Formiddagen tilbringer jeg på jobb for tiden hvor jeg stortrives, derfor blir det lite blogging tidlig på dagen. Jeg hadde nesten glemt at det er så lyst her hjemme i Norge, og grønt :D

Jeg må si at nordmenn er søren meg et sprekt folkeslag, jeg tenkte for meg selv på vei hjem(for tankene går i 120km/t når jeg har litt tid for meg selv) at jeg skulle telle alle som syklet og jogget forbi bussen...men det var jo så mange at jeg gav opp. Thumbs up! Vi liker aktivitet. Når jeg får litt mer rutiner og får pakket opp skal jeg begynne på ELIXIA igjen, og gjett om jeg lengter etter å trene.

Gårsdagen gikk ikke helt etter planen ettersom jeg ikke har sett storesøster og kjæresten hennes siden jul. Vi ble sittende og snakke til sene kveldstimer før de måtte pakke om siden de reiste på Europa cruise til bla Italia, Hellas etc i dag, LUKSUS!

Nei, nå SKAL jeg begynne å pakke litt opp her før Maren kommer på besøk :D
thumbs up

2 kommentarer

Nora Riise

18.jun.2009 kl.18:56

Ha en super dag videre og go sommer!!Ta gjerne en titt innom min blogg også ;-*

sandralura

19.jun.2009 kl.01:13

Det høres ut som en bra plan:O) Å om det ikke skulle være så langt unna deg,ta turen på SATS for en prøvetime!;O) Det er så mange treningssenter der ute..å alle har sin TYpe mennesker..for meg fungere det best på et senter hvor jeg føler meg hjemme..hvor jeg kan komme å gå med eller uten sminke uten å føle meg uvel...der jeg kan tre på meg en gammel tshorte uten å bry meg eller sitte på et apparat uten å måtte tenke på hva andre glor etter..et sted som virkelig ikke alt handler om "se og bli sett" Andre senter som finnes er Spenst og Arena :O)

Skriv en ny kommentar

CHOCOLATE SUSHI

CHOCOLATE SUSHI

0, Bergen

Ambisiøs og målbevisst person som ønsker å dele med DEG; **hvordan det er å studere medisin i utlandet **gode oppskrifter, spesielt innenfor SUSHI **ting som er praktisk eller rett og slett bare GOOD for life **litt mote og shopping **trening **Har du noen spørsmål kontakt meg på: chocolate.sushi@live.no

Kategorier

Arkiv

hits