HVA samler du på? STARBUCKS CITY MUG collector series

Jeg er nok hva man kan kalle en samler. Jeg har siden jeg var liten samlet på alt fra bamser, til suvenirer fra forskjellige land til dagbøker og små ting som hadde/har en betydning for meg. Jeg har den siste tiden begynt å samle på en ting jeg tenkte kunne bli praktisk og fin å ha, et lite minne om byer jeg har vært innom mens jeg tar meg en kopp te eller kaffe; Starbucks city mug collector series :D

Er du en samler, hva samler du på?
cimg5873

4 kommentarer

Renate

04.jul.2009 kl.13:13

Når jeg var mindre samlet jeg på kindereggleker x)fin blogg!Klikk deg gjerne inn på min blogg: www.OnlyRenate.blogg.no

Trine

04.jul.2009 kl.13:14

Jeg samler på pingviner! He he, helt sant, ja selvsagt ikke levende da.. he he..Også samler jeg på alt mulig nips som jeg kan bruke til dekorasjoner på kort, og andre ting jeg lager.

Martine

04.jul.2009 kl.13:23

Samler ikke på noe spesielt nå - men når jeg var liten samlet jeg på altmulig - alt fra steiner til spice girls bilder ;)Men de koppene der kunne jeg egentlig tenkt meg da. Praktiske også! :)

Nems

04.jul.2009 kl.14:50

Jeg samler også på de!Har Hiroshima og Paris kopp bare, fordi pappa knuste et par, hadde glemt å fortelle han at jeg var litt glad i dem og skulle samle da.. jaja :)Pappa samler på kopper fra landene han har vert i også, men ikke fra starbucks, fikk i alle fall ideen fra han :)Ellers så er jeg en håpløst hamstrer, så jeg har samlet på masse rart gjennom livet... feks. spice girls bilder i likhet med Martine, hihi.Ser ut som de har det fantastisk i Portugal forresten, Maderia var nydelig! Og den sushien...drooooool! Sushi er faktisk en av de få tingene jeg faktisk savner siden jeg ble veggis, veggissuishi er godt men det er bare ikke det samme jo!

Skriv en ny kommentar

CHOCOLATE SUSHI

CHOCOLATE SUSHI

0, Bergen

Ambisiøs og målbevisst person som ønsker å dele med DEG; **hvordan det er å studere medisin i utlandet **gode oppskrifter, spesielt innenfor SUSHI **ting som er praktisk eller rett og slett bare GOOD for life **litt mote og shopping **trening **Har du noen spørsmål kontakt meg på: chocolate.sushi@live.no

Kategorier

Arkiv

hits