LUKSUS å være hjemme

Jeg syntes det er så luksus å komme hjem til dekket bord, mat fra grillen, ferske jordbær og familien. Har du hatt en fin dag? Mamma og jeg hadde kanskje tenkt oss en tur på kino i dag for å se "menn som hater kvinner", men forestillingen var utsolgt :(

 I morgen blir det familiemiddag, på torsdag skal jeg treffe kusinen etter jobb, og plutselig blir det helg. Tiden flyr av gårde. Jobber du, eller har du fri og ferie? Nei, nå skal jeg få pakket opp siden jeg har fått beskjed om at rommet mitt ser ut som et bombenedslag. Er liksom mye gøyere å være sosial enn å rydde, jeg trenger en energi booster. Jeg er en person som vanligvis pakker opp direkte når jeg kommer hjem fra en reise, men den siste tiden har det tatt meg minst 1 uke.

 Vi blogges i løpet av kvelden. Kram =)
cimg5956
cimg5958
Norske jordbær og eggedosis

4 kommentarer

Hanne

07.jul.2009 kl.20:04

Mmmm, det så fristende ut:) Jeg jobber i 1,5 uke til, og så er det ferie! Det skal bli fantastisk deilig:) Er du ferdig i Polen forresten, eller har du et år igjen?

OdaMariaFagerland

07.jul.2009 kl.22:16

Nam:D.

VictoriaDesirée

08.jul.2009 kl.15:40

mmm det så godt ut. Ser ut som dere har kost dere masse de siste dagene, såå mange fine bilder=) Så ut som en bra tur! =)

Poplitea

08.jul.2009 kl.16:20

oh my god vad fina jordgubbar!!! :)

Skriv en ny kommentar

CHOCOLATE SUSHI

CHOCOLATE SUSHI

0, Bergen

Ambisiøs og målbevisst person som ønsker å dele med DEG; **hvordan det er å studere medisin i utlandet **gode oppskrifter, spesielt innenfor SUSHI **ting som er praktisk eller rett og slett bare GOOD for life **litt mote og shopping **trening **Har du noen spørsmål kontakt meg på: chocolate.sushi@live.no

Kategorier

Arkiv

hits