En deeeeilig søndag i Bergen by =)

I går kveld var vi i kjempe koselig familiebesøk hos onkel og tante. Etter middagen drog storesøster, hennes kjæreste og jeg å så filmen "Bruno" på kino. Jeg fikk mildt sagt SJOKK! Jeg satt der og følte vi nesten så en porno film. Jeg har sett noen "Ali G" klipp og syntes de er morsom, men filmen i går var langt fra morsom utenom kanskje noen få setninger. Ikke en film jeg anbefaler å se!

I morges spiste vi en lang god søndags frokost(noe av det beste med helgen) før vi tok turen opp og ned Ulriken igjen. Nå er det familiemiddag hos mormor. Jeg legger opp bilder fra gårsdagen, outfit, svarer på kommentarer og tar igjen etterlengtet blogg lesing senere i kveld. Vi blogges. Ønsker deg en god søndag =)
cimg6087
Storesøster Ina og jeg
cimg6085
Mark og fetter Fredrik
cimg6083 cimg6082
Kusine Annki                                           Søte Sophie

Én kommentar

Henriette <3

12.jul.2009 kl.22:44

Elsker den hunden (A)

Skriv en ny kommentar

CHOCOLATE SUSHI

CHOCOLATE SUSHI

0, Bergen

Ambisiøs og målbevisst person som ønsker å dele med DEG; **hvordan det er å studere medisin i utlandet **gode oppskrifter, spesielt innenfor SUSHI **ting som er praktisk eller rett og slett bare GOOD for life **litt mote og shopping **trening **Har du noen spørsmål kontakt meg på: chocolate.sushi@live.no

Kategorier

Arkiv

hits