AVSTANDSFORHOLD INGEN HINDRING =)

Er det ikke rart å ikke kunne snakke norsk til kjæresten sin? :-) Kan ikke du fortelle litt om forholdet deres og hvordan det er å ha langdistanse forhold? Hvordan er det å ha kjæreste fra en annen kultur? :)

Jeg har vært i avstandsforhold med Marco 2 ½ år. Det at han jobber som pilot hjelper på situasjonen med at vi treffes minst en gang per måned om ikke mer. Vi kommuniserer som oftest på engelsk, av og til på spansk og nå portugisisk ettersom jeg ønsker å lære meg språket. Om du ikke snakker språket du kommuniserer med kjæresten på godt, er dette selvfølgelig en utfordring i seg selv, god kommunikasjon er essensielt for et godt forhold.
Det er utfordrende å være i et distanse forhold, men jeg har valgt å se det positive med situasjonen. Livet er hva du gjør det til, og går du rundt og tenker negativt og fokuserer på det negative i livet blir livet deretter! Tenk på personer som er i et forhold og har vært det 5-10 år, ikke er forelsket lenger, følger de samme gamle vaner og rutiner dag ut og dag inn, og ikke gjør en innsats for å finne frem til "gnisten" de hadde da de traff hverandre. Da foretrekker jeg heller å være i et forhold hvor vi ikke treffes hver dag, men er lykkelige, har det godt og elsker hverandres selskap når vi er sammen. M og jeg snakker på telefon hver dag, sms og webvideo når vi har tid.
Vi har selvfølgelig et håp om å flytte sammen før enn siden, men enn så lenge har vi en del mål og planer som skal nåes før vi kan ta det skrittet.
Å være sammen med en "latino" er utfordrende på sine områder. Vi er veldig liberale i Skandinavia, noe som er uvant for en portugiser. Samtidig er energien, temperamentet og døgnrytmen i Portugal noe nytt for meg. Jeg elsker portugisere og energien deres og prøver så godt jeg kan å absorbere det beste ved den Portugisiske kulturen.
Jeg skrev i vinter et innlegg om hva jeg syntes er viktig hos en partner;

1-respekt for hverandre
2-ærlighet og tillit
3-kommunikasjon
Du kan lese innlegget HER.
cimg5894
<3 M og jeg <3 i Porto sommeren 2009

4 kommentarer

Maria M - Mote og Livet

22.jul.2009 kl.21:45

Tror aldri jeg ville klart det selv, imponert:)

Marietha

22.jul.2009 kl.21:51

fint bilde av dere :)

Sandra

22.jul.2009 kl.22:49

Det viktigste er jo at følelsene dine blir gjengjeldt.Du er heldig da, vil jeg si :)

LV

23.jul.2009 kl.00:16

Syns dere kler hverandre veldig godt. Blir spennende å følge med på hvor dere kommer til havne sammen til slutt ;)

Skriv en ny kommentar

CHOCOLATE SUSHI

CHOCOLATE SUSHI

0, Bergen

Ambisiøs og målbevisst person som ønsker å dele med DEG; **hvordan det er å studere medisin i utlandet **gode oppskrifter, spesielt innenfor SUSHI **ting som er praktisk eller rett og slett bare GOOD for life **litt mote og shopping **trening **Har du noen spørsmål kontakt meg på: chocolate.sushi@live.no

Kategorier

Arkiv

hits