GOD MORGEN =)

God morgen,

Ble dårlig med blogging på bursdagen, men i dag er kvelden satt av til meg selv og praktiske saker som må ordnes.

Jeg hadde en flott bursdag, koste meg med familien(de som er hjemme, så blir noen feiringer til senere) og gode venner :D Vi lagde 18 sushi-maki ruller i alle mulige kombinasjoner som vi spiste sammen med yasmin te fra Kina. Drakk fantastisk rødvin(fra Italia) med mørk sjokolade og sjokoladeboller(se bildet). What more can I ask for? M kanskje...., men han kommer snart til Norge igjen :D Det var en flott 26årsdag, tusen takk søte familie og venner <3, og TUSEN TAKK for alle sms, telefonsamtaler, FB- og blogg hilsener :D :D Søte og snille lesere jeg har =)

Jeg får kommer meg av gårde på jobb, vi blogges i ettermiddag =)
 cimg6174
Herlig Italiener
cimg6165
Litt gaver
cimg6166
Har du smakt disse sjokoladebollene? Kjempe gode og lette å lage ;-)

3 kommentarer

♥ Linn Elisabeth ♥

28.jul.2009 kl.09:51

Mmmm de bollene så deilige ut!!! :)Ha en flott dag idag også, kjekt å høre at du koste deg på dagen din :DKlem!

LV

28.jul.2009 kl.10:04

SV: Hørtes jo litt kjent ut, men jeg kan si at jeg har en Mona Berg i min nærmeste omgangskrets. Er hun fra Bærum og på vår alder? De bollene så sykt gode ut! Jeg som er så dårlig på gjærbakst. Kansje jeg skal prøve den posen... :) Gratulerer så masse med dagen som var!!!!

Hilde

29.jul.2009 kl.00:23

Hei! Kan ikke du lage en liten guide om hvordan lage sushi selv for nybegynnere? Hadde vært supert med tips. Hvordan fisken skal tilberedes, utstyr man trenger osv.Kjempefin blogg:)

Skriv en ny kommentar

CHOCOLATE SUSHI

CHOCOLATE SUSHI

0, Bergen

Ambisiøs og målbevisst person som ønsker å dele med DEG; **hvordan det er å studere medisin i utlandet **gode oppskrifter, spesielt innenfor SUSHI **ting som er praktisk eller rett og slett bare GOOD for life **litt mote og shopping **trening **Har du noen spørsmål kontakt meg på: chocolate.sushi@live.no

Kategorier

Arkiv

hits