en liten kvelds hilsen

Heisann bloggen,

I morges drog M igjen...helgen har kjentes som liten mini-ferie(siden jeg hadde tidligvakt fredag og sen i dag). Det er litt hardt å begynne å jobbe igjen etter en veldig aktiv helg, men jeg elsker jobben min. Det er blitt lite tid til blogglesing og annet rundt bloggen i det siste, og det skal jeg ta tak i de neste dagene(nå har jeg lovet meg selv...siden jeg har sagt dette før...).

Jeg får kommer meg i seng her, ville bare innom og sende en liten hilsen til deg. Håper du har hatt en god start på den nye uken. =)
hcandersen2

Én kommentar

♥ Linn Elisabeth ♥

11.aug.2009 kl.00:15

Kult bilde!! Vet hvordan du har det, føler selv jeg har hatt alt for lite tid til bloggen i det siste. Men men, slik er det jo :) Kan ikke rekke alt alltid!Ha en god natt snille godingen!!! :))

Skriv en ny kommentar

CHOCOLATE SUSHI

CHOCOLATE SUSHI

0, Bergen

Ambisiøs og målbevisst person som ønsker å dele med DEG; **hvordan det er å studere medisin i utlandet **gode oppskrifter, spesielt innenfor SUSHI **ting som er praktisk eller rett og slett bare GOOD for life **litt mote og shopping **trening **Har du noen spørsmål kontakt meg på: chocolate.sushi@live.no

Kategorier

Arkiv

hits