stormy weather & Forensic medicine...

Heisann,
De siste dagene har det gått i ett med skole og fritid. Det har også vært storm i Polen; over 5millioner mennesker har vært uten strøm, trikkene stoppet ett døgn, nå ligger det trær strødd rundt om i gatene, og da jeg gikk ut døren i morges så jeg at naboen sin bil har fått panseret trykket inn av et skilt eller tre!Forensic medicine bøkene kaller, håper det er bedre vær hvor du er =)

-------------------------------------------------------------------------------------

The last days time has disappeared.

The weather has also been really bad here in Poland. There has been a storm and over 5 million people has been without electricity, the tram stopped for 24 hours, and now  there are parts of trees laying around in the streets. When I walked out the door this morning I saw that my neighbors' car has been hit by a tree or something, and the front part of the car is completely gone.

I've to open the Forensic medicine books here, I hope u've better weather where you are.
storm

3 kommentarer

sV; Veldig enig med dag. lev i nuet - du vet ikke hva morgendagen bringer.

Maiken - med I

15.okt.2009 kl.19:19

sv: Jaa, jeg er enig i det der. Og gjerne en kopp kaffe eller varm sjokolade i hånden på vei til skolen! Synd at det ikke er noen Narvesen her oppe ved meg, må da eventuelt ned til Ski sentrum. -.- Jaja, sånn er det..

Oida, høres ut som at dere har hatt et litt turbulent vær ;) Kan tenke meg du er glad det ikke var din bil? Hehe. Lykke til med lesingen! Enjoy!:D

Elena

15.okt.2009 kl.20:51

sv: thank you=)

Skriv en ny kommentar

CHOCOLATE SUSHI

CHOCOLATE SUSHI

0, Bergen

Ambisiøs og målbevisst person som ønsker å dele med DEG; **hvordan det er å studere medisin i utlandet **gode oppskrifter, spesielt innenfor SUSHI **ting som er praktisk eller rett og slett bare GOOD for life **litt mote og shopping **trening **Har du noen spørsmål kontakt meg på: chocolate.sushi@live.no

Kategorier

Arkiv

hits