weekend & TO DO LIST....

Det er så godt med helg og friheten til å gjøre akkurat det man vil eller trenger å gjøre. Jeg startet dagen med Anna på treningssenteret etterfulgt av avslapping i sauna.
På nyåret har jeg følt at tiden løper fra meg, jeg har derfor laget en "to do" liste for de neste dagene med realistiske mål for å være effektiv og få unnagjort saker og ting. I morgen kommer et innlegg med et eksempel på hvordan jeg bygger opp en "to do" liste.

--------------------------------------------------------------------

It's so nice with weekend and to have the opportunity to plan out the days to the fullest with activities you want rather than need to do.
I've lately felt that time is just passing by and I don't get done what I want and need to, I therefore have made a realistic "to do" list for the following days with realistic goals.
I'll post tomorrow how I plan and make a "to do" list.

3 kommentarer

SaraaBREVIK

16.jan.2010 kl.20:53

Hva synest du om photoshoot bildene på bloggen min? :D

svar på min blogg.

fin blogg forresten <3

Martine

16.jan.2010 kl.20:54

tror jeg må begynne med "to-do"-list også, hehe - og begynne å følge den! Får aldri gjort det jeg har planer om..

Ha en fortsatt fin helg!
to-do lister er kjempe smarte! har hatt et par sånne jeg også :)

Skriv en ny kommentar

CHOCOLATE SUSHI

CHOCOLATE SUSHI

0, Bergen

Ambisiøs og målbevisst person som ønsker å dele med DEG; **hvordan det er å studere medisin i utlandet **gode oppskrifter, spesielt innenfor SUSHI **ting som er praktisk eller rett og slett bare GOOD for life **litt mote og shopping **trening **Har du noen spørsmål kontakt meg på: chocolate.sushi@live.no

Kategorier

Arkiv

hits