...& I do LOOOOVE IT!

I dag har vi hatt eksamen i anestesiologi og intensiv medisin. Den var faktisk en relativ ok eksamen i forhold til en del andre vi har hvor de spør laaangt utenfor pensum. Nå får jeg bare håpe på at den alt for lille lese motivasjonen jeg har hatt siste tiden har vært nok til å presse nok kunnskap inn i hodet.
Jeg får komme meg opp av gostolen med kaffe og sjokolade, og gå av gårde til treningssenteret med Anna W. I kveld blir det sjokoladekake og film hos Anna E...weeee =)

-------------------------------

Today we had the exam in Anesthesiology and ICU. The exam was rather fair, now I just have to hope that my waaay too small motivation lately has been enough to study what I needed.

I better get up from my soon squared behind and get going to the gym with Anna W. Later today it will be movie night and chocolate cake @ Anna E's place...weee =)

...and I DO <3 coffee...and that the sun is shinning from clear blue sky...and that spring is HERE ;p

Én kommentar

MARIA M - Mote og Livet

21.apr.2010 kl.17:08

så godt ut!

Skriv en ny kommentar

CHOCOLATE SUSHI

CHOCOLATE SUSHI

0, Bergen

Ambisiøs og målbevisst person som ønsker å dele med DEG; **hvordan det er å studere medisin i utlandet **gode oppskrifter, spesielt innenfor SUSHI **ting som er praktisk eller rett og slett bare GOOD for life **litt mote og shopping **trening **Har du noen spørsmål kontakt meg på: chocolate.sushi@live.no

Kategorier

Arkiv

hits