LONDON FASHION WEEK February 2012

Heisann bloggen,

Det er en stund siden jeg har skrevet her nå, og det er rett og slett fordi jeg har hatt det ekstremt travelt. Jeg er nå ferdig med turnustjenesten, og ferdig lege. Jeg var så heldig og bli "headhunted" for flere jobber under turnustiden, og har allerede startet i ny jobb (forteller mer om det senere).

Nå har jeg nettopp hatt en lang weekend i London og vært på Fashion Week og bla vært på BORA AKSU (som en kompis av meg er deleier av, designer og jobber med) sitt moteshow.

Virkeligheten og masse, masse jobb venter hjemme i Norge igjen. Ønsker deg en god uke videre, sol hilsen fra våren i London =)

-----------------------------------------------------------

Hi there blog,

It's been a while since I've written anything here now, the reason is that I've been extremely busy. I'e now finished my internship and become a licensed medical doctor. I've been so lucky that I got "headhunted" for several jobs during my internship, and have therefore already started my new job (I'll write more about that later).

I've just been to London Fashion Week, and attended the show for BORA AKSU a brand that my friend is part owner of and he also designs for them.          

Reality and loads, loads of work is waiting for me back home in Norway. I wish you a nice week, sun greetings from the early spring in London =)

Outside, before the BORA AKSU show

BORA AKSU

BORA AKSU

BORA AKSU

BORA AKSUOutside the BORA AKSU show =)

 

3 kommentarer

Marielle

22.feb.2012 kl.16:34

Gratulerer med ferdig turnustjenste:D Gud, det må være helt fantastisk!! Herlig å se bloggen din titte opp på bloglovin igjen:D

Ta deg tid til å lese dette!

14.mar.2012 kl.00:06

Hei,

Lille Nina Alexandra på 4 år har en sykdom som legene ikke finner ut av.

Denne jenten ble født med en missdannelse på hjernen og i ryggmargen. Hun har flere svulster i kroppen, og ting skjer med Nina Alexandra som ikke kan forklarest. Familien ønsker å komme i kontakt med leger som kan hjelpe denne jenta. Vær så snill å spre ordet! Du har kanskje kontakter og kan hjelpe.

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/helse/nina-alexandra-4-har-et-mystisk-syndrom-3730068.html

Link til gurppe på facebook der moren har fortalt hele historien i grove trekk:

http://www.facebook.com/groups/377895052235157/?notif_t=group_r2j

På forhånd takk.

30.mar.2012 kl.23:31

Fant et innlegg fra 2009 på google på bloggen din, angående medisinstudiet.. Så klikker jeg meg inn på forsiden og du er jammen meg ferdig med turnustjenesten også! Gratulerer så mye! :) Jeg har tenkt å prøve å komme inn i utlandet til høsten 2013, så det er virkelig motiverende å se at noen har lykkes! Særlig med det vanskelige utgangspunktet du fikk med eksamen og alt. :)

Skriv en ny kommentar

hits