my new passion ---} ULTRASONOGRAPHY

 

Tiden flyr av gårde, jeg stortrives på jobb og lærer mye nytt hver dag. Jeg jobber nå i et tverrfaglig miljø med leger, ingeniører, teknikere, doktorander, professorer etc. Mitt hovedfokus er innenfor indre medisin og ultralyd av bukorganer. Jeg hadde for en liten måned siden mitt første foredrag på Norsk Forening for Ultralyd-diagnostikks symposium i stavanger, og drar førstkommende helg til en internasjonal kongress for ultralyd i Madrid, hvor jeg også skal holde et lite foredrag. 

Håper å få tid til å skrive et innlegg med litt tips om "what to see and do in Dubai" snart, ettersom jeg nylig var i Dubai og besøkte min søster som studerer business der nede.

God uke videre, X.

-------------------------------------------

Time sure goes by fast; I love my new job and I learn new things every day at work. I currently work in an interdisciplinary team with doctors, engineers, technicians, PhD students, post docs, professors etc. My main focus is internal medicine and ultrasonography on the abdominal organs. I just had my first speech when the Norwegian society for diagnostic ultrasound in medicine had their gathering in Stavanger, and will this next weekend have a poster presentation on an international congress of ultrasound in Madrid.

I hope to soon write a post about travel advices of what to do and see in Dubai as I just went there before Easter to visit my sister who studies business there.

I wish you a nice week, X.

My new "best friend"--> the amazing ultrasonography machine GE Logiq E9

Image from this web page

6 kommentarer

helenka

17.04.2012 kl.17:47

hei! Jeg lurer på om universitetet ligger langt fra kysten og Hel? jeg går for Gdansk som min studentby mye på grunn av beliggenheten til Hel og havet!

veldig bra blogg forresten :-)

CHOCOLATE SUSHI

17.04.2012 kl.18:16

helenka: heisann, har gjort et kjapt søk for deg på google maps, så kan du se hvor Hel ligger i forhold til byen Gdansk. Om jeg husker riktig er det ca 1t med bil. Gdansk er jo en "hansaby" som ligger ved kysten. Se kart på følgende link: http://maps.google.no/maps?hl=no&client=firefox-a&hs=4Or&rls=org.mozilla:en-US:official&q=kolvereid+kommune&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1366&bih=665&pdl=300&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wl

Marielle

17.04.2012 kl.22:57

Alltid like gøy med innlegg fra deg:D Gratulerer med en jobb du trives i- og ha en flott tur til Madrid! Du er en motivasjon til å oppnå drømmen min:-) Håper det ikke er lenge til neste innlegg, samtidig som jeg forstår du har mye spennende ting i hverdagen, som opptar tiden din ;-)

helenka

18.04.2012 kl.22:33

aha, forstår jeg deg riktig at du da bruker 1t bil fra universitetet til nærmeste strand? vet det må høres fryktelig naivt ut å velge universitet etter strandliv..men jeg har vært Polen rundt og forstår at de aller fleste universitetene har like høy standard!

Maiken - Med I

30.04.2012 kl.18:06

hørtes spennende ut! Men fy søren den maskina så utrolig komplisert ut :O

LEA REIFF

26.06.2012 kl.18:00

Høres veldig kult ut!

Skriv en ny kommentar

hits